Χρήσιμες συμβουλές για την φροντίδα των γυαλιών σας



       

    Σας παραθέτουμε μια σειρά συμβουλών για την προστασία των γυαλιών σας που θα σας βοηθήσουν να τα κρατήσετε για μεγαλύτερο διάστημα.  

   Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε καθημερινά και κυρίως τα γυαλιά ηλίου, απαιτόυν προσοχή ανάλογα με την χρήση που τους κάνουμε κατα την διάρκεια της ημέρας. Θα φορούσατε ποτέ για βδομάδες το ίδιο μπλουζάκι χωρίς να το πλύνετε; Το ίδιο συμβαίνει και με τα γυαλιά. 

 
    Να θυμάστε να φοράτε και να αφαιρείται τα γυαλιά με δύο χέρια, προκειμένου να παραμείνουν σφιχτά στο κεφάλι σας για περισσότερο καιρό. Για το κεφάλι είναι μόνο τα καπέλα. Το να φοράμε τα γυαλιά στο κεφάλι μας μπορεί να έχεις ως αποτέλεσμα να τα παραμορφώσει μια πτώση ή να λερωθούν οι φακοί απο τα μαλλιά.

 

Ποτέ μην ξεχνάμε την καθαριότητα
   Μπλούζες, τραπεζομάντηλα, πετσέτες, δεν είναι φίλοι. Η σκόνη, υπολείμματα φαγητού, πιθανή άμμος ή σκουπιδάκια μπορεί να γρατσουνίσουν τους φακούς και να τους καταστρέψουν.Πρώτα πλένουμε με καθαρό νερό τους φακούς και έπειτα τα σκουπίζουμε με ειδικό πανάκι ή θήκη μικροϊνών. 

 

Ο σκελετός είναι ζωντανός οργανισμός 
     Οι υψηλής ποιότητας σκελετοί είναι κατασκευασμένοι απο εύπλαστα υλικά τα οποία διαστέλλονται και συστέλλονται. Γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγουμε να τα αφήνουμε σε χώρους που αναπτύσσονται ακραίες θερμοκρασίες (π.χ. στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι) προκειμένου να αποφύγουμε την παραμόρφωσή τους. 


 

Αν ακολουθείστε τις παραπάνω συμβουλές θα χαρείτε τα ΟΚΙΟ σας για περισσότερο χρόνο. 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τέλος τα θαμπά γυαλιά λόγω μάσκας !!