Τέλος τα θαμπά γυαλιά λόγω μάσκας !!





Η μάσκα αποτελεί πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Αποτελεί όμως και ένα σοβαρό θέμα για όσους φοράνε γυαλιά. Το πρόβλημα του θολώματος αντιμετωπίζανε κυρίως τον χειμώνα όσοι οδηγούν μοτοσυκλέτες όπου φορώντας το κράνος, τα γυαλιά τους αυτόματα θόλωναν ή ακόμη και αυτοι που δεν φορούν γυαλιά με το κράνος, θολώνει η ζελατίνα κάτι που δημιουργείται απο την διαφορά θερμοκρασίας και αναπνοής.

Πλέον είναι πολύ έντονο το πρόβλημα σε αρκετό μέρος του πληθυσμού λόγω οτι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε μασκα σχεδόν παντού. 

Tι συμβαίνει λοιπόν ; Πάνω στον φακό των γυαλιών μας συγκεντρώνεται νερό και συγκεκριμένα πολλά μικρά σταγονίδια σχηματίζουν μια μη διάφανη επιφάνεια.Tα σταγονίδια του φακού σχηματίζουν τη λεγόμενη γωνία επαφής. Όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία, τόσο πιο αόριστη γίνεται η όρασή σας. Χρησιμοποιόντας λοιπόν ειδικά σπρέυ τα σταγονίδια νερού που πέφτουν στον φακό γλιστράνε και δεν μπορούν να σταθούν και να τον θολώσου, χάρη σε μια επίπεδη μεμβράνη που δημιουργείται πάνω στον φακό - η γωνία επαφής είναι ακριβώς μηδέν. Το τελικό αποτέλεσμα: οι φακοί σας δεν θολώνουν


 Τα συγκεριμένα σπρέυ ψεκάζονται πάνω σε καθαρισμένα γυαλιά, σαν ένα συνηθισμένο σπρέυ και τα σκουπίζουμε με το ειδικό πανάκι που μας παρέχει η συσκευασία προκειμένου να μην χαράξουμε τους φακούς μας. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, τα γυαλιά σας σταματάνε να θολώνουν και διαρκεί εως και 72 ώρες χρήσης. Εκτός απο τα γυαλιά οράσεως,μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επισης σε γυαλιά ηλίου,ζελατίνες κρανών, μάσκες κατάδυσης κτλ. 

Μπορείτε να τα βρείτε στο site μας στην κατηγορία αξεσουάρ ή ακολουθώντας το παρακάτω λίνκ

https://okiosunglasses.gr/proionta/accessories/spray



Σχόλια